Защо Гришо би толкова бързо? След успеха прати целувка и разсмя с шега Генеа (ВИДЕО)


Защо Гришо би толкова бързо? След успеха прати целувка и разсмя с шега Генеа (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

12984 0

Първата ракета на България Григор Димитров изигра един от най-силните си мачове като цяло във визитката си на Уимбълдън. Хасковлията победи с 3:0 сета Франсис Тиафо, като съумя да го стори изключително бързо - за около час и 40 минути.

Статистиката след мача също бе повече от красноречива. Гришо записа някои наистина впечатляващи показатели, като сред най-значимите е фактът, че американският му съперник така и не получи точка за пробив през целия двубой.

Оказа се, че българският състезател е имал специална подкрепа на корта. Там е била неговата половинка Мадалина Генеа, която бурно го подкрепи в последните 20-ина минути. Както е известно, те се играха ден по-късно, след като срещата започна в събота (08.07) и приключи в неделя (09.07).

След победата Григор Димитров изпрати целувка по въздуха, насочена към Мадалина Генеа. Освен това в интервюто след срещата българинът направи шега и веднага след това камерата показа, че неговата любима искрено се забавлява.

"Аз съм на 32, супер съм. Трябва да кажа, че отново за мен няма някаква суперцел. Просто ще бъда концентриран върху това, което се случва. Наслаждавам се на това да бъде тук и да играя. Повече от преди, ако трябва да съм честен. Той е млад, много талантлив и много опасен, но също така и аз. Освен млад. Аз съм същият" - бяха финалните му думи, които развеселиха Генеа и останалите. Чуйте и цялото изказване на Григор Димитров и самочувствието, което демонстрира след победата на Уимбълдън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички