Тиафо е депресиран след загубата от Григор Димитров: Един от най-добрите съм на трева, шокиран съм, не съм се чувствал така, ще боли дълго


Тиафо е депресиран след загубата от Григор Димитров: Един от най-добрите съм на трева, шокиран съм, не съм се чувствал така, ще боли дълго
Снимка: Getty Images

4830 0

Световният номер 10 Франсис Тиафо бе изключително критичен към себе си след поражението от Григор Димитров. Двамата се срещнаха в третия кръг от Уимбълдън, а българинът разби своя съперник, без да му остави каквито и да е шансове.

Американският състезател призна, че се чувства изключително зле от представянето си, като дори спомена, че е депресиращо и че не му се е случвало да преживява подобна загуба.

"Да играеш толкова слабо е депресиращо, особено на Уимбълдън. Мисля, че съм един от най-добрите тенисисти на трева, но изобщо не го показах. Трябва да живея с това. Ще боли доста дълго време.

Трудно е за преглъщане. Никога не съм се чувствал така след загуба. Шокиран съм от представянето си. Играх ужасяващо и това е недопустимо" - сподели световният номер 10 Франсис Тиафо.

Няма как да не отбележим, че и от другата страна Тиафо срещна изключително класен тенис от Гришо. Хасковлията продължи към осминафиналите, където ще срещне още по-високо ранкиран тенисист. Вижте къде по ТВ да гледаме Григор Димитров - Холгер Руне на Уимбълдън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички