ВИДЕО: С много класа и малко сръбски псувни, Саша Илич наказа първо Левски, а после и футболистите на ЦСКА


ВИДЕО: С много класа и малко сръбски псувни, Саша Илич наказа първо Левски, а после и футболистите на ЦСКА
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

8127 0

ЦСКА и Левски си спретнаха ветеранско "Вечно дерби" в името на благородна кауза под наслов "Обединени в грижа за мъжкото здраве". Подобаващо за двубой между "червени" и "сини" и този, макар и приятелски, беше белязан от много емоции, себераздаване и 8 гола при равенство 4:4.

Може би най-любопитно в състава на "армейците" бе присъствието на треньора на тима Саша Илич. Легендата на Партизан изуми с качествата, които притежава и показа, че все още може, освен наставник, да бъде и страхотен играч. Именно той асистира по прекрасен начин за изравнителния 4-и гол, преминавайки през цялата противникова отбрана.

Въпреки това, победата беше за "сините", които бяха по-съобразителни при дузпите. След края на срещата "армейците" пуснаха интересно видео, в което се вижда именно великолепният самостоятелен рейд на сръбския специалист.

Малко по-късно излезе и втори клип, при който, въпреки ангажиментите си и фактът, че изигра цял мач, Илич се включи активно в тренировката на отбора. Във видеото се забелязва как треньорът е изключително нахъсан да покаже как се прави на възпитаниците, като бута Брадли де Нойер, искайки от него да покаже най-доброто от себе си.

В друг епизод от заниманието бившият халф направи много добър шпагат, отнемайки топката от краката на Джонатан Линдсет. Във видеото дори на няколко пъти наставникът препсува на родния си език. Всичко обаче остана в рамките на играта и доброто настроение в "червения" лагер.

Ето какви очаквания след двубоя сподели Илич за своята родина Сърбия на Мондиала в Катар

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички