Да се "разкъсваш" между двете си деца: Майката на братя Погба проговори


Да се "разкъсваш" между двете си деца: Майката на братя Погба проговори
Снимка: Getty Images/Guliver

1259 0

В допълнение към контузията му, която го принуди да се оттегли от Световното първенство по футбол, за Пол Погба се говори главно заради делото за изнудване, което претърпя. Случай, който накара правосъдието да затвори собствения му брат Матиас. Мълчаливата досега майка на световния шампион от 2018 г. - Йео Мориба говори за тази афера в откъс от биографията си "И в крайна сметка ние печелим", предадена от RMC Sport.

" Казаха ми да го добавя, в началото не исках, беше трудно, а след това книгата вече беше готова. Но този епизод се случи... Много е трудно да се говори за него." Според нея Матиас е попаднал в “ капан, той е бил манипулиран, задържан от хора, които са били близки до нас. Чувствахме се предадени. (…) Те са големи, големи акули. ", каза още Мориба.

Наскоро халфът на Ювентус разкри, че е обмислял да прекрати футболната си кариера, заради ужаса, който е преживял. Също така дори и след като влезе "на топло" Матиас е изпращал заплашителни съобщения на Пол, заявявайки, че "ще съжалява до края на живота си".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Още футбол от България

Удар: Само 4 лиги в света са по-скучни от българската Първа лига

Българската Първа лига е сред петте най-скучни първенства не на Балканите, не в Европа, а в целия свят. Това...

Реклама
Най-четени новини

виж всички