Фюри: Българките са много секси, може да видя някоя след мача


Фюри: Българките са много секси, може да видя някоя след мача
Снимка: БГНЕС

3070 0

Съперникът на Кубрат Пулев в големия боксов мач утре - Хюи Фюри, потвърди, че се чувства отлично в България. Британецът заяви, че обича българската храна, а жените у нас смята за "много секси". Фюри разкри в предаването "На кафе", че за първи път е дошъл у нас като 14-годишен, тъй като семейството му има много близки приятели тук.

"Харесва ми много в страната, защото има много история тук. Обичам и да се разхождам из парка. Храната в България наистина е много добра. Харесвам вашите домати, както и българското сирене. Като цяло, ям храна, която ми дава много енергия. Ям много пиле с ориз, защото все пак съм доста голямо момче", сподели боксьорът.

ПИТЪР ФЮРИ:ТУК ИМАМ ПРИЯТЕЛИ ОТ 25 ГОДИНИ, КОИТО СА МЕ ПОДСЛОНЯВАЛИ И КОИТО ОБИЧАМ

ПИТЪР ФЮРИ:ТУК ИМАМ ПРИЯТЕЛИ ОТ 25 ГОДИНИ, КОИТО СА МЕ ПОДСЛОНЯВАЛИ И КОИТО ОБИЧАМ

"По време на лагер няма жени около мен, дори телефон. Оставям абсолютно всичко. Жените разсейват боксьорите, а е много важно да няма разсейване. Трудно е, но, когато трябва да се концентрираш, дисциплината е най-важна, за да не се отдалечаваш от целта. Българките са много секси, така че може да видя някоя след мача, надявам се да стане", заяви още британецът.

Фюри отново показа уважение и към страната ни, и към съперника си. "Нямам търпение за големия мач. За мен е удоволствие тук, атмосферата е страхотна, бях посрещнат много добре в България. Имам всички оръжия за мача срещу Кубрат, ще видите в събота вечер на ринга. Вярвам, че съм най-добрият и смятам да го покажа по време на мача. Ще покажа всичко, на което съм способен", завърши той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички