Питър Фюри: Тук имам приятели от 25 години, които са ме подслонявали и които обичам


Питър Фюри: Тук имам приятели от 25 години, които са ме подслонявали и които обичам
Снимка: Getty Images/Guliver

2479 0

Кубрат Пулев и Хюи Фюри ще се изправят един срещу друг в боксовата гала вечер в зала "Арена Армеец" и победителят ще може да се боксира срещу Антъни Джошуа за титлата на "IBF". Бащата на британеца Питър Фюри също изказа мнението си за предстоящата среща.

Той не пропусна да благодари, подобно на своя син, на българския народ за топлото посрещане, като разкри и истории от предишните си посещения в България и за отличните приятелства, които има тук.

"Здравейте, бих искал също да благодаря на организаторите, на отбора на Кубрат Пулев. Гледах някои кадри от филма за този мач. Там видях младия Пулев, който се развива и става боксьор. В моето семейство има подобна история и за това много ми хареса. Искам да кажа само няколко приказки, защото аз не говоря празни думи. Искам синът ми да се бие с най-добрите навсякъде по света, където са добрите и го казвам, защотот искам срещу него да бъдат качествени противници, а не някои от онези пластмасови боксьори, които не заслужават мястото си в класацията.

КАКВО КАЗА ХЮИ ФЮРИ ПРЕДИ СРЕЩАТА С КОБРАТА

По отношение на България и приятелите ми тук – аз мога само да кажа суперлативи. Това са хора, които са ме канили в дома си, подслонявали са ме, аз съм живял в домовете им. Мога само да кажа, че изпитвам огромна любов към българските си приятели, някои от които познавам вече 25 години. Благодаря ви за топлото посрещане, очаквам с нетърпение вечерта на срещата и се надявам синът ми да успее, защото той е боец и не се предава, а се бори до край", заяви Питър Фюри.

Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер и можете да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички