Фен на Ливърпул разкрива как Кинси Волански му платила, за да снима проникването ѝ на терена (СНИМКИ)


Фен на Ливърпул разкрива как Кинси Волански му платила, за да снима проникването ѝ на терена (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

11793 0

Новините около модела на бански Кинси Волански продължават да обикалят интернет. Надарената блондинка се появи на терена по време на финала в Шампионска лига, за да рекламира сайт за възрастни.

Сега фен на Ливърпул разказа пред "Mirror" как е получил сума от 150 евро, за да заснеме излизането на Волански на терена. Питър Биймънт бил на "Уанда Метрополитано" с шестима свои приятели докато не разбрал, че седи до красавицата и нейния приятел Витали Здоровецки. 

"При мен се приближи Кинси и ме помоли да я заснема как ще прекъсне мача и ще влезне на терена. Обясни ми, че ще го направи около 20-ата минута, а аз просто я помолих да не го прави докато Ливърпул владее топката. След по-малко от 10 минути игра тя изчезна, предполагам, че търсеше начин да се промъкне. След това се върна при мен, а аз все още не вярвах. Тогава тя ми показа облеклото, с което смята да се появи на терена, като аз се опитвах да не я заглеждам много.

След това тя извади телефона си и ми го даде, като ме помоли да направя възможно най-доброто видео. След края на срещата се срещнах с нея и приятелят ѝ, като той ми даде 150 евро за добре свършената работа", споделя Бриймънт пред изданието.

ГАЛЕРИЯ С ПАЛАВАТА КИНСИ ВОЛАНСКИ ВИЖТЕ ТУК

Няколко дни след финала в Шампионска лига Волански сподели, че част от играчите на Ливърпул са флиртували с нея след срещата с Тотнъм. Какви са били те може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички