Кинси Волански разкри: Играчи на Ливърпул флиртуваха с мен след финала в Шампионска лига

Един от най-запомнящите се моменти във финала на Шампионска лига тази година бе в началото на първото полувреме, когато полуголата Кинси Волански се появи на терена, за да рекламира сайт за възрастни. Тя обаче даде повече от любопитно интервю, в което разкри, че част от играчите на Ливърпул са флиртували с нея след успеха над Тотнъм.

"Няма да разкрия имена, но част от играчите на Ливърпул ми изпратиха лични съобщения и флиртуваха с мен. Един ми изпрати сърчица, а друг ми написа: Видях те по време на мача.

Играч на Ливърпул с любопитно съобщение към голото момиче от финала в Шампионска лига (СНИМКА)

Финалът в Шампионска лига на 1 юни бе белязан от едно любопитно действие в началото на срещата. Оскъдно облечена жена, рекламираща сайт за възрас...

Честно, не знаех кои са те, докато не кликнах на профилите им. Разбира се, че не им отговорих, тъй като си имам приятел. Радвам се за това, което направих. Подобна известност няма как да се купи. Феновете ме харесаха, очевидно и играчите", сподели Кинси Волански пред "The Sun".

Естествено, че от нашата медия се погрижихме да покажем най-сексапилните снимки от моделът на бански. Галерията на SportLive.bg може да видите тук.

Още по темата

Please select answer!