"Дори не успях да го обидя засега": Съпругата на Алвеш с първи думи за посещенията в затвора


"Дори не успях да го обидя засега": Съпругата на Алвеш с първи думи за посещенията в затвора
Снимка: Getty Images

7812 0

Дани Алвеш е в затвора вече няколко месеца, след като бе обвинен в секусално насилие в нощен клуб в Барселона. Делото продължава и въпреки че се появяват нови развития, ситуацията за бразилеца остава непроменена и той не може да бъде пуснат под гаранция.

Неговата съпруга Джоана Санс на няколко пъти вече каза, че не е заедно с бившия футболист, но все още не е подписала документите за развод. Освен това тя продължава да го посещава в затвора.

След месеци на мълчание и избягване на въпросите от папараците, тя реши да говори за отношенията си с Алвеш. Санс отговори на 20 въпроса, които все още не са излъчени. Въпреки това излезе част от разговора.

От Y ahora Sonsoles пуснаха следната част:

"Виждам го през стъкло и говорим по телефона, не сме сами. Около нас има и други хора и ако говорим една идея по-силно, ни чуват. Заради това го намирам за срамно и заради това не съм могла да говоря с него за сериозните неща, които ни засягат. Дори не съм успяла да го обидя все още".

Впоследствие стана ясно, че тя ще говори по следните теми: обича ли все още Дани Алвеш и смята ли да се разведе с него, дали е започнала процедурата по това и дали вярва в невинността на нейния съпруг.

Наскоро пък жертвата на Дани Алвеш проговори и обясни какво се е случило между тях в тоалетната и защо е тръгнала с него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички