Защо Джорджина ще остави Роналдо, за да направи самостоятелно пътуване до Испания?


Защо Джорджина ще остави Роналдо, за да направи самостоятелно пътуване до Испания?
Снимка: Guliver/GettyImages

2594 0

Джорджина Родригес се завръща в Испания без Кристиано Роналдо, но само за кратко. Тя е щастлива в Саудитска Арабия с партньора си, но има някои лични работи, които трябва да свърши в Европа.

В очакване на втория сезон от сериала за Джорджина

Моделът е поканен да участва в предаването "El Hormiguero" в испанска телевизия, което ще ѝ бъде за първи път. Нейното посещение отчасти се дължи на текущата промоция за втория сезон на „Soy Georgina“, който ще бъде пуснат в Netflix на 24 март.

В изявата си по испанската телевизия Джорджина ще говори за документалния сериал за живота си, който вече има втори сезон. Последната част е дългоочаквана и феновете могат да получат известна представа какво да очакват, когато Джорджина се появи в „El Hormiguero“.

Сериалът подсказва какъв е животът ѝ с Кристиано, в допълнение към всичките ѝ дейности и събития, в които участва всеки ден. Феновете на Родригес и двойката полудяха по съдържанието, което доведе до създаването на втори сезон от Netflix.

Каква е връзката на Джорджина с Кристиано?

Това интервю в испанската телевизия ще бъде на 22 март. Тогава ще се разбере дали Джорджина също има какво да каже за Кристиано Роналдо. Футболистът през януари реши да напусне Европа за първи път, за да играе в Саудитска Арабия, където моментално се превърна в хит.

Освен това ще бъде добра възможност да се види какви са отношенията им, след като някои медии съобщиха за предполагаеми изневери от страна на футболиста. Въпреки това, Джорджина показваше подкрепата си към португалската звезда през цялото време, без да придава значение на тези слухове. Кристиано Роналдо пък има и сериозно задача извън футбола, като се очаква да се "превърне" в рекламно лице на Гран При на Саудитска Арабия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички