Деле Али разплака феновете си: Насилваха ме на 6 години, на 8 продавах наркотици


Деле Али разплака феновете си: Насилваха ме на 6 години, на 8 продавах наркотици
Снимка: Getty Images

3248 0

Бившата звезда на Тотнъм Деле Али направи разтърсващи разкрития за детството и менталното си здраве в подкаста "The Overlap". Британецът разкри, че на 6-годишна възраст е станал жертва на сексуално насилие от страна на приятел на майка си, а на 8 години е продавал наркотици.

"На 6 години станах жертва на посегателство от страна на приятел на майка ми. Самата тя беше алкохоличка. След това ме изпратиха в Африка да се уча на дисциплина, после ме върнаха. На 7 г. започнах да пуша, а на 8 продавах наркотици. Един възрастен ми каза, че никой няма да се усъмни в дете, което кара колело, затова аз карах футболната топка, а под нея имаше наркотици", разказа Али.

"На 11 години бях провесен от мост от човек в съседния блок. Мъж. На 12 бях осиновен от прекрасно семейство", продължи някогашната звезда на "шпорите".

През август миналата година той премина под наем в турския Бешикташ. През март тази година той получи контузия, която го извади от игра до края на сезона. Деле призна, че е злоупотребявал с алкохол и сънотворни, но не е споделил със семейството си, а е опитал да се справи с това сам.

"Когато се върнах от Турция, разбрах, че имам нужда от операция. Не бях добре психически, реших да отида в рехабилитационен център за психични заболявания, зависимости и травми. Не можете да принудите някого да отиде в рехабилитационен център - няма да помогне. Усетих, че е дошло времето за това и сам отидох там", разказа футболистът. Маурисио Почетино обаче даде надежди на Али.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички