Изчезна ли безследно Деле Али, както твърди треньорът му в Бешикташ?


Изчезна ли безследно Деле Али, както твърди треньорът му в Бешикташ?
Снимка: Getty Images

1673 0

Странна ситуация се получи около полузащитника на Бешикташ Деле Али и неговият треньор Шенол Гюнеш. Първо турчинът се оплака, че не знае къде се намира играчът, след като му е била отпусната малка почивка.

"Разрешихме на Деле Али да направи малко почивка и още не се е върнал. Наближава дъжд, може би е заради това. Опитваме се да се свържем с него, но не се получава. Надявам се нещо да не му се е случило", каза Гюнеш, цитиран от "Daily Mail" вчера.

По-късно същия ден 26-годишният футболист написа в социалната мрежа Instagram: "Хей, момчета, имах много съобщения, така че исках да изясня нещо. Клубът ми даде разрешение да отида на преглед при лекар днес. Трябва да се върна на тренировка утре, както обикновено".

През настоящия сезон британецът изигра само 13 мача за турския тим в първенството, след като направи трансфер там под наем от Евертън. Наскоро се появи информация, че той е бил отстранен от състава до края на сезона. А защо Деле Али беше напуснат от красавица преди 2 години четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички