Дебютът на Меси като... актьор: 4 минути, с които Лео впечатли всички (ВИДЕО)


Дебютът на Меси като... актьор: 4 минути, с които Лео впечатли всички (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

3816 0

Седемкратният носител на "Златната топка" Лионел Меси впечатли зрителите със своята актьорска игра. Той участва в популярните телевизионни серии от аржентинската продукция Los Protectors, като в социалните мрежи се появиха 4 минути с неговото участие.

Така участието му стигна далеч отвъд зрителите на сериала, който се излъчва по Star+, като кадрите набират все по-голяма популярност (можете да ги видите чрез видеото по-долу в материала).

Историята е за пътя на трима футболни агенти, които опитват да спасят кариерите си и да избегнат банкрупт. И в епизод номер 1 от втория сезон триото посещава Лео Меси в Париж с предложение - да работят с него по проект, който има за цел да подкрепи младите футболисти, които правят първи крачки в клуб.

Идеята първоначално е интригуваща за Меси, но впоследствие атмосферата става по-неприятна, след като един от гостите не спира да измъчва Лео, като настоява за снимка след снимка. Малко след това атмосферата става още по-оптегната.

"Мислех си за един бизнес план" - споделя единият от тримата агенти. "По време на твоята ваканция, когато си в "спокоен период" заедно със семейството, да отидеш в Буенос Айрес и да играеш с различни отбори. Чакарита, Атланта, Бока Хуниорс, Ривър Плейт, докато накрая си в любимия ти Нюелс Олд Бойс. Вече съм говорил с много компании" - предлага агентът.

"Изглежда ми сякаш си се подвел. Не ми казаха това. Казаха ми, че ще говорим за различен проект" - отговаря Меси, който вече е изнервен от държанието и предложението на гостите му.

Андрес Пара, който играе единият от агентите, похвали Меси след деня на снимките. Той призна, че всички са останали изненадани не просто от това какъв човек е Лео, но и от неговата актьорска игра.

Наскоро пък посрещнаха Лионел Меси като божество в родния му град Росарио (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички