"Дадох всичките си пари за наркотици и...": Скъсват от шеги Манчестър Сити за фенска песен (ВИДЕО)


"Дадох всичките си пари за наркотици и...": Скъсват от шеги Манчестър Сити за фенска песен (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2368 0

Манчестър Сити е един от най-добрите отбори в света от около 10-15 години. "Гражданите" се наслаждават на големи успехи, като дори се утвърдиха като отборът с най-много титли от Висшата лига за последните 10 години (първенство, което от мнозина е определяно като най-силното в света).

Въпреки тези успехи на терена обаче Сити търпи доста шеги на свой гръб заради по-малката маса фенове в сравнение с тимове като Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Арсенал.

Сега привържениците на "гражданите" отново бяха на прицел, но този път поради коренно различна причина. Появиха се кадри в социалните мрежи, на които те пеят песен в подкрепа на любимия си отбор.

Феновете на Манчестър Сити със странна песен

Нейният текст обаче е меко казано странен. В част от него се пее как са си дали всичките пари за... наркотици и за Сити. Представяме ви текста, като можете да видите и ВИДЕОТО по-долу в материала.

"Нещо се случва, нещо се случва с мен. Похарчих всичките си пари за наркотици и за Сити. Ауу. Искам да те следвам навсякъде. Ауу. Искам да те следвам навсякъде. Ду-ду-ду-ду-ду-ду-ду".

"Гражданите" продължават битката и във Висшата лига, и в Шампионска лига, но започна паузата за националните отбори. В последните часове пък Манчестър Сити и Норвегия получиха лоша новина за Ерлинг Холанд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички