Екс съпруга на бивша звезда от НБА: Правехме секс всяка вечер по 4 пъти в продължение на 23 години


Екс съпруга на бивша звезда от НБА: Правехме секс всяка вечер по 4 пъти в продължение на 23 години
Снимка: Getty Images

15634 0

Бившата съпруга на Скоти Пипън - Ларса Пипън, направи изненадващо разкритие за любовния им живот по време на брака. Тя разкри, че с легендата на НБА са правили секс по 4 пъти на нощ през целия си брак, продължил 23 години.

"Правехме секс четири пъти на вечер всяка вечер. Никога не съм имала почивен ден в продължение на 23 години. Когато пътуваше за мачове, аз го придружавах, беше като излизане заедно. За 23 години не съм имала нито един почивен ден", каза красавицата в телевизионно интервю.

Изданието "La Nacion" изчисли, че двойката е мачкала чаршафите общо 33 600 пъти по време на дългото си съжителство. Ларса и Скоти имат 4 деца, но се разделиха през 2016 година. След това си дадоха нов шанс, но през 2021 година се разведоха окончателно. Все пак блондинката и шесткратния шампион в НБА поддържат добри отношения и си поделят грижите за своите наследници.

След развода 48-годишната сега Пипън изкара бурен романс с 26-годишния баскетболист на Минесота Малик Бийзли, като дори стана причина за развода на младото си гадже. Рекордът по най-много любов за нощ обаче държи френският футболист Адил Рами, който си спретвал истински маратон със сексбомбата Памела Андерсън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички