Бритни Спиърс твърди, че е ударена в лицето от охраната на бъдеща звезда на НБА


Бритни Спиърс твърди, че е ударена в лицето от охраната на бъдеща звезда на НБА
Снимка: Getty Images

2710 0

Неприятен инцидент е станал между играча на Сан Антонио Спърс Виктор Уембаняма и популярната изпълнителка Бритни Спиърс. тя твърди, че бодигард на избраният за номер 1 в драфта на НБА за 2023 г. играч я е ударил, когато се е опитала да привлече вниманието му.

Известната певица твърди, че е потупала младия спортист по рамото, когато е срещнала в ресторант в Лас Вегас. Член от екипа по сигурността на баскетболиста обаче я е спрял, по думите ѝ, твърде грубо - с удар в лицето. Според Спиърс тя е искала да си направи снимка с Уембаняма, но когато го е потупала по рамото, е получила удар в лицето, от който са ѝ паднали очилата.

"Охраната му ме удари в лицето, без да поглежда назад. Той почти ме събори и накара очилата ми да паднат", споделя певицата, която по информация на "TMZ" е подала жалба след инцидента.

"Супер неудобно е да го споделям със света, но се случи. Все още не съм получила публично извинение от играча, неговата охрана или организацията му. Надявам се да го направят... Мисля, че е важно да споделя тази история и призовавам хората в очите на обществото да дават пример и да се отнасят с уважение към всички хора", написа Бритни в Instagram.

Според френския състезател обаче това не е цялата истина. "Нещо се случи, когато вървях с охрана към ресторанта. Имаше много хора, които ме викаха. Един човек ми извика "Господине, господине" и ме сграбчи отзад. Не видях какво се случи, защото не спрях.

Този човек ме сграбчи отзад, не ме е хванал за рамото. Знам само, че охраната я е бутнала. Не знаех, че е била тя. Когато се върнах в хотела, охраната на Спърс ми каза, че е била Бритни Спиърс. Помислих, че е шега, но се оказа, че е била тя", обясни Уембаняма. А ето в какъв пореден скандал се забърка Неймар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички