Неймар отново се забърка в скандал, този път се сби в бар (ВИДЕО)


Неймар отново се забърка в скандал, този път се сби в бар (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3596 0

Скандалите не спират да преследват Неймар, докато бъдещето му в ПСЖ продължава да е неясно. Слуховете за предполагаема изневяра на номер 10 с партньорката му Бруна Бианкарди точно бяха почнали да отминават, когато възникна нов спор.

Mundo Deportivo съобщава, че бразилската звезда е участвала в сериозна разправия в нощен клуб в Бразилия. Миналия уикенд нападателят е бил видян да се кара с друг мъж в нощен клуб в Рио де Жанейро, където е имало концерт на Тиагуиньо.

Медията уточнява, че играчът на ПСЖ е бил придружен от приятелката си Бруна Бианкарди. Нощта обаче приключила с суматоха след кавгата на Неймар с друг мъж, която е завършила с викове и удари. Дори се е наложила намесата на охраната на нощния клуб, за да се успокоят нещата между двамата. Не е известна причината за разгорещената битка между мъжа и Неймар, който добави нов скандал към името си.

Ще се върне ли Неймар в ПСЖ?

Бразилската звезда прекарва последните дни от ваканцията си в родината си, където се възстановяваше от контузия, но бъдещето му в ПСЖ все още е неясно.

Слуховете за възможно напускане на Неймар от парижкия клуб се носят от около година на фона на отчетения интерес от Висшата лига. Също така беше съобщено, че 31-годишният нападател е пред сделка сделка с Барселона, според Bein Sports. Шави обаче каза, че Неймар не влиза в плановете му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички