Бразилецът, който спазвал диетата на Кристиано Роналдо и помислил, че ще умре


Бразилецът, който спазвал диетата на Кристиано Роналдо и помислил, че ще умре
Снимка: Getty Images

4093 0

Бразилецът Габриел Менино, играч на Палмейрас, е сред обсъжданите имена в Португалия, тъй като е опитал диетата, следвана от Кристиано Роналдо. Когато обаче излязъл на терена, си помислил, че ще умре. 

Специалната диета на Роналдо

Говорейки пред местната медия "Palmeiras Cast" и широко отразен в португалската преса, Менино припомни, че е искал да опита диетата на Кристиано, за да възстанови формата си в Сао Пауло.

22-годишният полузащитник сподели, че искал да изглежда по същия начин като Кристиано Роналдо, защото през 2020-2021 г. е бил трети избор за неговия треньор - португалеца Абел Ферейра.

И така, той започва с диетата: яйце и добавки за закуска, отново добавки преди тренировка, следобед и преди лягане. Риба или месо на скара със  салата за обяд и вечеря.

"Ефектът", който Менино веднага усетил

На следващия ден той е бил повикан за мача и веднага усетил ефекта. "Загрявах и всичко, което можех да си помисля, беше "Ще умра". Пет минути след началото на мача не можех да бягам повече, трябваше да бъда заменен", спомня си той.

За щастие на играча, един от неговите съотборници точно тогава е преглеждан от медицинския щаб, така че той се възползва от спирането, за да вземе напитка и да се намаже с охлаждащ гел.

В момента Менино е титуляр за Палмейрас, с който спечели две Копа Либертадорес и шампионата на Бразилия, наред с други трофеи. 38-годишният Кристиано Роналдо, който играе за саудитския клуб Ал Насър, е ревностен защитник на здравословното хранене и начин на живот. Роналдо сериозно се "отпуши" в последните двубои за Ал Насър и вече се радва на първите си награди в Саудитска Арабия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички