Бившата на Владимир Кличко го обвини, че е отвлякъл дъщеря им


Бившата на Владимир Кличко го обвини, че е отвлякъл дъщеря им
Снимка: Getty Images

3214 0

Бившата приятелка на легендарния боксьор Владимир Кличко - Хейдън Пенетиър, твърди, че украинецът е отвлякъл 7-годишната им дъщеря. Холивудската актриса твърди, че Кличко държи дъщеря им в Украйна и отказва да я върне при нея в САЩ.

Пенетиър, която дълги години водеше битка за преодоляване на зависимостта си към наркотиците, трябваше да подпише пълномощно през 2018-а, че дава пълно попечителство на Кличко над дъщеря им Кая. Сега обаче Пенетиър смята, че бившият боксов шампион постъпва некоректно.

"Мислех, че ще отиде да го посети, както винаги е правила. Тя е ту при мен, ту в Украйна. Но сега, докато той е там, ми каза, че иска пълно попечителство, бях шокирана", коментира Пенетиър.

"Това не беше дискусия. Ако той беше дошъл при мен и беше казал: „Мисля, че заради проблемите ти в момента, би било добре за детето да остане тук с мен за известно време", щях да кажа: „Добре, това има смисъл, разбирам, ще дойда да ви посетя", каза още актрисата.

Преди време бившата на Владимир Кличко се забърка в здраво меле в Холивуд (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички