Без колебание! Заснеха как Усик зарежда и изстрелва снаряд с украинските военни (ВИДЕО)


Без колебание! Заснеха как Усик зарежда и изстрелва снаряд с украинските военни (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

6943 0

Световният шампион при най-тежките в бокса Олександър Усик бе заснет как зарежда и изстрелва снаряд по време на последното си посещение при украинските военни. Припомняме, че той се включи в защитата на Киев, за да защити страната си, когато Русия започна атаката срещу Украйна.

Заради реванша на украинския състезател срещу Антъни Джошуа обаче, Усик напусна Украйна и отиде да брани своята титла в тежка категория. Той спечели и реванша срещу британския си съперник, като го стори след съдийско решение.

Вече отново завърнал се в страната, той бе заснет в далеч по-различно амплоа от бокса. Усик е известен със своя по-експресивен характер. Това се забеляза и на въпросното видео, в което изстрелва снаряда. 36-годишният украинец изкрещя комично по време на случващото се, а това сериозно разсмя хората около него.

В последните месеци усилено се говори за битка между Усик и Тайсън Фюри, която да обедини всичките колани в категорията при мъжете. Преговорите обаче се провалиха и поне към момента няма плануван такъв сблъсък.

Неотдавна самият Усик разкри, че Фюри се е обявил за крал и е искал много пари за бой срещу него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички