Усик за Фюри: Казваше, че той е крал и трябва да получи много, за да се бие с мен


Усик за Фюри: Казваше, че той е крал и трябва да получи много, за да се бие с мен
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

13425 0

Украинският боксьор Олександър Усик разкри подробности от преговорите между неговия екип и този на Тайсън Фюри за мач помежду им. Световният шампион на WBA, WBO и IBF в тежка категория планираше да се бие с носителя на титлата на WBC с цел излъчването на абсолютен шампион в дивизията, но преговорите пропаднаха.

"Той говореше за огромни милиони, каза, че е крал, че струва много и други неща. Не съм сигурен, че мога да назова сумите, които каза, но мисля, че бяха повече от 100 милиона. Казваше: "Аз съм Тайсън Фюри, аз съм кралят, трябва да получа много", разкри Усик пред боксов канал в YouTube.

"Отговорих му, че величието на боеца не се измерва с пари, милиони или десетки милиони, величието на боеца са неговите битки, това е неговият път. И е факт, че си спечелил 100 милиона, а година по-късно някой ще спечели 200 милиона.

Всички ще забравят твоите милиони и всичко, но когато победиш всички и имаш абсолютната титла, четири колана, тогава абсолютно всички ще те запомнят", разясни украинецът. Еди Хърн потвърди, че Фюри е провалил преговорите, вижте с какви искания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички