Баткото на Пол Погба: В смъртна опасност съм, той ме иска мъртъв!


Баткото на Пол Погба: В смъртна опасност съм, той ме иска мъртъв!
Снимка: Getty Images

1585 0

Братът на Пол Погба - Матиас, продължи да налива масло в огъня на враждата между двамата. Той написа в Туитър, че халфът на Ювентус желае смъртта му и той е в смъртна опасност заради близкия си роднина.

"Забелязах, че много хора и медии вече приеха думите на Пол за верни, без дори да се опитат да ги проверят, защото бяха изречени от звезда. И всеки друг, който няма такава кариерам трябва да млъкне", написа в Туитър по-големият брат и посочи, че думите на Пол са насочени към опетняване на името му.

"Можете да си представите всичко, сякаш по-големият брат ревнува, той е алчен за пари и е готов да направи всичко, за да дискредитира Пол. Трябваше да говоря, защото рискувах да загубя живота или свободата си заради по-малкия ми брат, който ме иска мъртъв или в затвора", продължи Матиас.

"Дори и да не ми вярвате, аз се боря за живота си, за живота на членовете на моето семейство и се опитвам да изляза от капана, заложен от брат ми. Светът съди за всичко по външния вид. Всички си мислят, че всичко у дома е страхотно, но реалността е, ч цялото семейство е наранено и е в опасност. И всичко това заради брат ми, който заради парите и славата отдавна е загубил връзка с реалността", допълва Матиас Погба. А ето какво поредно обвинение отправи той към брат си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички