Ужасяващи разкрития: Пол Погба поръчал контузия за Килиан Мбапе чрез "черна магия"?


Ужасяващи разкрития: Пол Погба поръчал контузия за Килиан Мбапе чрез "черна магия"?
Снимка: Getty Images

3913 0

Първо бяха Бензема и Валбоена, които отидоха на съд за рекет, а сега Погба и Мбапе: нов скандал между национали цепи отбора на Франция броени месеци преди световното в Катар, алармира "Екип".

Матиас, по-големият брат на националния халф Пол Погба, хвърли „експлозивни“ обвинения срещу звездата, когото нарече "предател" и го обвини, че прибягнал до магьосничество, за да контузи Килиан Мбапе.

" Екип" коментира поредните раздори сред „петлите“ като "случай, колкото мрачен, толкова и потенциално взривоопасен за Les Bleus".

На 15 септември селекционерът Дидие Дешан ще даде списъка с играчите си за Лигата на нациите, последните мачове преди Световното първенство, като се съмнява дали ще успее да повика възстановяващият се от сериозна травма на менискуса на дясното коляно Пол Погба.

" Но дори Погба да не успее да се възстанови навреме, Дешан ще трябва да се изправи пред медийната буря, която се задава, когато започне разследване за заплахи и опит за изнудване от организирана банда“, каза Венсан Гарсия в "L'Equipe“.

Припомнена беше аферата със секс запис, в която бяха замесени Матьо Валбоена и Карим Бензема през 2015 г. През ноември 2021 г. Бензема беше признат за виновен в съучастие в опит да изнудва бившия си съотборник Матийо Валбоена със секс видео. Играчът на Реал Мадрид беше осъден на година затвор условно, която трябва да излежи в случай на рецидив, и глоба от 75 000 евро. По време на процеса адвокатите на Бензема защитаваха тезата, че действието на футболиста е било изключително да помогне на Валбуена, без никакви лоши намерения.

Във Франция са разтревожени как този случай може да повлияе на представянето на Пол Погба и дори на Килиан Мбапе, след като беше засегнат от думите на Матиас, които Пол отрече. " L'Equipe" съобщава, че видеото е доказателство от Матиас Погба, че Пол Погба може да е наел марабут (мюсюлмански религиозен учител), за да нарани Килиан Мбапе чрез магьосничество.

В момента FFF (Френската футболна федерация) показа пълната си подкрепа за Пол Погба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички