Безобразна форма и последно място: Меси отиде в слаб Интер Маями - странният регламент в САЩ


Безобразна форма и последно място: Меси отиде в слаб Интер Маями - странният регламент в САЩ
Снимка: Getty Images

4634 0

Официално Лионел Меси е част от Интер Маями. Решението му вероятно изненада мнозина, а аржентинецът се присъединява към отбор, който се намира в потресаващо слаба форма, което рефлектира и в класирането.

Интер Маями е в серия от цели пет поредни загуби в първенството и голов разлика 3:9 в тях. Все пак трябва да се отбележи, че между въпросните поражения има и две победи, които са за Купата на US Open.

Слабите резултати за клуба не са нещо ново и не е изненада, че тимът се намира на последното 15-о място в Източната конференция. Интер Маями е загубил 11 от 16-те си срещи до момента, а любопитното е, че няма нито едно записано равенство (5 победи в останалите).

Така американският Интер е на 15-а позиция с 15 точки. Чикаго Файър е предпоследен в конференцията с два пункта повече, като Ню Йорк Сити също е със 17 точки. В Западната конференция последният (14-и) Лос Анджелис Галакси е с 12 точки, а Колорадо Рапидс (13-ият) с 13 пункта.

Регламентът на футболното първенство в САЩ - МЛС 

Според регламента на първенството в САЩ първите седем отбора от двете конференции се класират за осминафиналите, а осмият и деветият от двете конференции се изправят един срещу друг в борба за оставащите още две места на осминафиналите.

Покрай трансфера в САЩ пък журналист жегна Лионел Меси за Интер Маями, намеси и Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички