Ето колко плаща на приятелката си Роналдо, за да се грижи за децата и дома му


Ето колко плаща на приятелката си Роналдо, за да се грижи за децата и дома му
Снимка: Instagram

115880 0

Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо е един от най-богатите футболисти в света и има огромна бизнес империя, иградена около името му. Неговата половинка Джорджина Роригес не може да се похвали със сериозна професия, като основните ѝ занимания са да се грижи за децата на футболиста и общата им дъщеря, както и за дома им. За тези задължения португалецът ѝ плаща своеобразна "заплата", информира "Telecinco".

Испанката с аржентински корени получава между 80 и 100 000 евро в месец за "семейни разходи", твърди медията. Освен това бившата продавачка в бутик печели и от своя Instagram, който се разви покрай връзката ѝ с футболната звезда. Всеки рекламен пост на брюнетката в социалната мрежа се оценява на 8000 евро.

Родригес печели и от интервютата, които дава от време на време. Представителите ѝ искат до 100 000 евро за разговор на медия с нея. Роналдо печели парите, които отпуска на половинката си месечно, за един ден. Освен това, той също има приходи от рекламни договори, при това огромни суми. Вижте едно от интервютата, за които Джорджина иска да ѝ се плаща, в този материал. 

КАКВО ОБИЧА КРИСТИАНО В ЛЕГЛОТО ЧЕТЕТЕ В ТАЗИ СТАТИЯ! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички