Жената, обвинила Неймар в изнасилване, се показа и разказа за преживяното (ВИДЕО)

Жената, обвинила футболната звезда Неймар в изнасилване, се показа в ефир и стана ясна нейната самоличност. Предполагаемата жертва на бразилския национал се казва Нахила Тринидад Мендес де Соуза и работи като модел. Интервюто с нея бе излъчено по SBT само час преди Неймар да излезе на терена в приятелски мач на Бразилия срещу Катар.

"Имаше агресия заедно с изнасилването. Нещата се промениха драматично при първата ни среща. Той беше агресивен, съвсем различен от момчето, което познавах от съобщенията. Тъй като наистина исках да бъда с него, си казах: "Добре, ще се опитам да се справя с това", разкрива Нахила.

Тревога 10-а степен за Неймар - обвинен е в изнасилване (ДОКУМЕНТИ)

Сериозни проблеми застигнаха звездата на ПСЖ и Бразилия Неймар, и то точно преди участието му на Копа Америка с националния отбор. Оказа се, че с...

"След малко целувки и галене той започна да ме удря ... Тогава започна да ме боли много, и аз го помолих да спре, защото ме боли", добавя жената. Според нея Неймар се е извинил, но след това продължил да я наранява, докато правят секс. Междувременно в Туитър се появи видео, на което се вижда, че Де Соуза удря играча. Вижте го в този материал.

Още по темата

Please select answer!