Неймар показа съобщения между него и жената, която го обвини в изнасилване (СНИМКИ)


Неймар показа съобщения между него и жената, която го обвини в изнасилване (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

15602 0

Бразилската суперзвезда Неймар име сериозни проблеми, които този път не са свързани с футбола. Тази нощ стана известно, че млада жена е подала жалба в полицията в Сао Пауло, в която твърди, че е била изнасилена от футболиста в парижки хотел на 15 май.

Звездата на ПСЖ не се забави, а отговори бързо на обвиненията, като дори показа и съобщения между него и въпросната жена. Първите съобщения, които Неймар разкрива са от 11 март. В тях има много еротични снимки и послания, които острието на ПСЖ си разменил с обвиняващата го.

Последната дата, която се вижда в клипа е 16 май – ден след предполагаемото изнасилване, като в съобщението по никакъв начин не се споменава за извършено престъпление. "Това, което се случи между нас бе отношения между мъж и жена между 4 стени, нещо, което се случава между всички двойки. Нищо лошо и грешно, на следващия ден дори продължихме да си пишем съобщения", сподели Неймар във видео, което пусна в профила си в Instagram.

А как отговори бащата на Неймар на тези обвинения - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички