Тревога 10-а степен за Неймар - обвинен е в изнасилване (ДОКУМЕНТИ)


Тревога 10-а степен за Неймар - обвинен е в изнасилване (ДОКУМЕНТИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

9172 0

Сериозни проблеми застигнаха звездата на ПСЖ и Бразилия Неймар, и то точно преди участието му на Копа Америка с националния отбор. Оказа се, че срещу него е подадено официално обвинение в изнасилване, информираха редица водещи новинарски агенции. 

Жена е обвинила футболнта звезда, че е била изнасилена от него в Париж. Това твърди рапорт, подаден в полицията в Сао Пауло, а документът е бил показан на журналисти от "Ройтерс".

Предсатвителите на Неймар категорично са отказали коментар по случая. Първоизточникът на информацията пък е бразислката медия "Globo", като дори пред местната медия никой от лагера на Неймар не е искал да говори. Неговите представители изчакват още детайли по обвинението срещу суперзвездата на ПСЖ.

Информацията сочи, че Неймар се е запознал с "жертвата" в Instagram, а след това е уредил тя да отседне в петзвезден хотел в Париж (Sofitel Paris Arc Du Triomphe).

Обвинителният акт сочи, че Неймар се е появил в стаята на 15-и май в 20:00 вечерта местно време във видимо нетрезво състояние. "Жертвата" твърди, че двамата първо са разговаряли, но след това Неймар е започнал да я опипва агресивно. Нещата са прераснали в нещо повече, а жената твърди, че Неймар е станал "агресивен и чрез насилие е успял да наложи волята си и да прави секс с жертвата против нейната воля", пише още в рапорта до полицията.

В документа се споменава още, че "жертвата е емоционално разтресена и се страхува да изложи всички факти" и на френската полиция. Това е и причината обвинението да бъде внесено в полицейско управление в родния и Сао Пауло, когато тя се е прибрала в Бразилия в петък (30.05). Ето и документа:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички