VMWare и Ангел Караньотов вдигнаха купата на Holiday Heroes в Sofia Karting Ring


VMWare и Ангел Караньотов вдигнаха купата на Holiday Heroes в Sofia Karting Ring
Снимка: Holiday Heroes

1902 0

Цели четиринадесет отбора премериха сили в традиционният коледен турнир по картинг на Holiday Heroes. Но само един беше най-бърз и това стана отборът на VMWare, който под вещото ръководство на Ангел Караньотов спечели златните медали. Със съвсем малка разлика, след тях се наредиха отборите на ВАС Про и Porsche Inter Auto. Турнирът по картинг между компaнии е сред фаворитите в серията благотворителни състезания „Спортувай с мисия“, в които компаниите мерят сили помежду си. Ето защо, въпреки, че участващите компании този път бяха осем, някои от тях излъчиха по няколко отбора в състезанието. Това бяха Fadata, Porsche Inter Auto и Ник Електроникс. Следващият турнир на Празничните герои ще събере феновете на тениса във Велико Търново на 2-ри декември

Чист феърплей и безброй позитивни емоции имаше на пистата на любезните ни домакини от Sofia Karting Ring. За ведрото настроение и мотивация на отборите се погрижи топ водещият – Наско Михайлов. А за стратегията на отборите помагаха едни от най-успешните имена в автомобилизма. Ангел Караньотов помогна на шампионите да спечелят заветното първо място. Но освен него на пистата бяха рали пилотите Ясен Попов и Даниел Попов, RedBull Kart Fight 2017 шампионът Веселин Паунов и първият българин, пилот във формула БМВ и шампион на България по картинг – Коко Върбицалиев.

Всички участници получиха специални подаръци от STR8 и B.U., а тонизиращите напитки на Pepsi и вкусните белгийски чипсове Rogers дадоха много енергия и настроение на участниците и техните фенове.

Благодарение на всички, които се включиха в турнира като участници, спонсори, партньори и ментори на състезанието, организацията добави 8400 лв. от входни такси на участващите компании. Всички средства ще се използват за закупуване на хранителни продукти, с които ще се напълнят празничните пакети в кампания „Коледа 2017“. Напомняме ви, че опаковането на празничните пакети можете да гледате на 16 и 17 декември, живо във Фейбук страницата на празничните герои.

Виж повече от събитието: https://www.youtube.com/watch?v=QRXKz4qjhbA

Спортните изненади от серията „Спортувай с мисия“ не свършват до тук. На 2-ри декември, във Велико Търново ще се проведе коледен тенис турнир между компании за аматьори и смесени двойки. Ако искате да поиграете и вие и да помогнете на семейство в нужда докато се забавлявате, научете как на: https://holidayheroes.bg/tennis/

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички