Страхът на съперниците от тях прати ултраси на Порто на върха в аматьорска лига


Страхът на съперниците от тях прати ултраси на Порто на върха в аматьорска лига

1688 0

За интересно развитие на едно от любителските първенства в Португалия съобщи руският "Евроспорт". Според информацията, тимът Канелаш 2010 е лидер в надпреварата заради служеби победи.

Отборите на Вилаш, Лаврензе и Балазар последователно са се отказали от срещите си с Канелаш 2010, тъй като този отбор предпочита твърде грубия стил на игра. Можете да се убедите в това от видеото по-долу.

Съперниците им смятат, че безнаказаната грубост на играчите на Канелаш е свързана със страха на съдиите за живота им. Някои играчи на този отбор няколко пъти са били арестувани от полицията, а феновете на Канелаш често предизвикват размирици на стадиона.

Ръководителите на съперниците на грубия тим дори са се обърнали към президента на Порто, за да се намеси в ситуацията.

Канелаш е съставен предимно от хулигани от групировката на Порто "Superdragões", която е смятана за най-жестоката фенска бригада в Португалия. През 90-те години "Superdragões" са били замесени в криминални прояви, като също така са се занимавали със сплашване на съперниците на Порто и на съдиите.

Потребител в социалните мрежи с име Reddit пък съобщава, че играчите на Канелаш наскоро са посетили бащата на арбитъра на мача Бенфика - Порто (1:2), който се проведе на 12 февруари. Хулиганите заплашили човека в собствения му ресторант, обиждайки него и сина му, заради съдийството му по време на дербито.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички