Шефът на БНТ обяви: Разделяме се със Сашо Йовков


Шефът на БНТ обяви: Разделяме се със Сашо Йовков
Снимка: Фейсбук страница на Сашо Йовков

3215 0

Българската национална телевизия се е разделила с директора на спортната си секция Сашо Йовков. Новината обяви генералният директор на телевизията Емил Кошлуков. Йовков му бе конкурент в битката за шефското място в БНТ в конкурса, проведен през миналата година. След назначението на Кошлуков, спортният журналист стана ръководител на дирекция "Спорт".

"Сега изтече 6-месечният изпитателен срок и решението на Управителния съвет е договорът да не бъде продължен", обяви шефът на БНТ пред "Дневник". Решението е било взето на скорошно заседание на Управителния съвет на телевизията.

"Приемам решението нормално, има си изпитателен срок, който, след като изтече, следва да бъде взето решение. Аз не се разделям с телевизията, за мен БНТ е кауза", споделя пък самият Йовков пред същото издание. Журналистът вече е навършил пенсионна възраст, но при необходимост и покана вратата пред него остава отворена, пише още изданието. Вижте в този материал някои от най-запомнящите се гафове на спортната редакция на БНТ. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички