СНИМКИ: Фенове бесни на Фиго, след като "копира" посланието на Роналдо за Коби


СНИМКИ: Фенове бесни на Фиго, след като "копира" посланието на Роналдо за Коби
Снимка: Getty Images/Guliver

2419 0

Спортните фенове останаха силно недоволни от начина, по който португалските футболни звезди Кристиано Роналдо и Луиш Фиго изказаха съпричастността си към смъртта на баскетболната легенда Коби Брайънт. Фиго и Роналдо публикуваха в официалните си акаунти в Туитър абсолютно еднакви съобщения по трагичния повод.

"Толкова е тъжно да чуя сърцераздирателните новини за смъртта на Коби и дъщеря му Джиана. Коби беше истинска легенда и вдъхновение за толкова много хора. Изпращам моите съболезнования на неговото семейство и приятелите му и до семействата на всички, загубили живота си в катастрофата". Почивай в мир, легенда", написа Роналдо в неделя, когато се случи ужасяващият инцидент.

Рано сутринта на следващия ден (27.01, понеделник) Фиго публиква същото съобщение, макар и с различна снимка от тази на своя сънародник. Феновете веднага забелязаха приликата между двете послания и изразиха недоволството си.

"Копирай и слагай", написа един от тях, прилагайки съответната картинка. "Това е просто неуважение. Ако не страдате за Коби, за да отделите 30 секунди от времето си и да напишете честни и красиви думи, просто не пишете нищо", написа друг фен. А как може да е станала зловещата катастрофа, отнела живота на Коби, дъщеря му Джиана и още седмина души вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички