Зловещо: Анимация предсказала смъртта на Брайънт с хеликоптер през 2017-а (ВИДЕО)


Зловещо: Анимация предсказала смъртта на Брайънт с хеликоптер през 2017-а (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

12477 0

Смъртта на легендарния баскетболист Коби Брайънт в резултат на катастрофа с хеликоптер е била предсказана в анимационния сериал "Легендите на Чембърлейн Хайтс" на канала Comedy Central преди повече от две години. Както е известно, личният хеликоптер на 41-годишната звезда се разби в Калабасас, Калифорния, на 26 януари. Освен Брайънт, на борда е имало още осмина души, сред които 13-годишната дъщеря на спортиста Джиана. Всички са загинали.

В епизод на "Legends of Chamberlain Heights" от 28 декември 2017 година хеликоптерът на легендата с него на борда се разбива пред очите на трима от героите. Бившата звезда в НБА се опитва да се измъкне от отломките, но му пречат двете купи на Лари О'Брайън (шампионският трофей в НБА), които той държи. Между персонажите протича следният диалог:

- По дяволите, това е Коби Брайънт.

- Помогнете ми.

- Просто ми дай трофеите и ще те измъкнем.

- Да подам? - пита Коби, след което машината експлодира. Тук може би е използван каламбур, защото думата pass може да се преведе и като подаване. Брайнът нерядко бе обвиняван, че не желае да споделя топката със съотборниците си.

Във филмчето от баскетболната легенда остават само пет шампионски пръстена, три от които взима от земята един от очевидците с думите: "Те принадлежат на Шак". Тук има препратка към разпространеното убеждение, че първите 3 от своите 5 шампионски титли Коби е спечелил, само защото е играл в Лейкърс с големия Шакийл О'Нийл.

Трябва да се спомене, че този епизод бе показан и в станалия легендарен анимационен сериал "Семейство Симпсън", който нерядко предрича събития в световната политика, и не само. В един от епизодите Барт Симпсън гледа частта с Коби по телевизията. Но не е само това - фен в Туитър пък предсказал смъртта на Брайънт преди около 7 години. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички