Обрат: С целувката Кобрата предложил на Джени Суши*


Обрат: С целувката Кобрата предложил на Джени Суши*
Снимка: интернет

22937 0

Истерията около целувката на най-добрия български боксьор в тежка категория на професионалния ринг Кубрат Пулев взе неочакван обрат. Причината – прословутата му целувка с репортерката Дженифър Равало, по-известна като Джени Суши, изобщо не е никакъв знак на адреналин и приятелство, а отчаян опит на Кубрат да накара Равало да му пристане.

Източници на Sportlive.bg от обкръжението на боксьора разкриха, че на Кобрата му било омръзнало от Андреа и нещата между тях циклели. Той отдавна търсел алтернатива и всъщност се запознал с Равало преди няколко месеца – когато все още се уреждаха нещата за мача с Богдан Дину.

Кубрат останал впечатлен от визията и интелигентността на Равало, като почнал да търси контакт с нея. Първоначално тя отговорила положително, но постепенно нещата леко зациклили, след като Равало разбрала, че българинът си има приятелка и как изглежда тя. Тъй като не иска да свири втора цигулка, американката поискала от Кобрата да разкара Андреа, но Пулев не бил много склонен да го прави публично точно преди важния мач с Дину.

В крайна сметка, в опит да умилостиви американската си изгора, Кубрат решил да действа като Икер Касияс преди години, който пред камера нацелува тогавашната си годеница и репортер Сара Карбонаро. Равало, обаче, не се задоволила с това и продължила да настоява Кубрат да скъса официално с Андреа. След като Пулев се забавил с отговора, американката побесняла и в знак на ревност потърсила адвокат – оттам-насетне историята отдавна е публично известна.

* Разбира се, материалът е първоаприлска шега. Но кой знае – в някои случаи такива истории са си самата истина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички