Напук на подигравките: Салах харесал статуята си и благодарил на скулптора

Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах стана част от звездите, които вече имат своя статуя. Голмайсторът на Висшата лига от миналия сезон бе "показан" по време на Световния младежки форум в Шарм Ел Шейх, като втрещи посетителите, тъй като показаното не приличаше особено на него.

Звездата на мърсисайдци обаче не се трогна от негативните коментари, които породи статуята му, създадена от египетския скулптор Маи Абдала. Играчът дори лично се е свързал с въпросния майстор, за да му благодари. 

Мо Салах получи статуя от типа "Кристиано Роналдо" (СНИМКА)

Преди време суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо получи статуя, която трябваше да напомня в родината му за качествата и успехите н...

"Нашият геройски капитан, нашият играч Мохамед Салах, се свърза с мен лично и ме насърчи да продължа. Той ме посъветва да не отдавам внимание на негативните коментари и допълни, че съм много добър артист. Салах дори ме помоли да направя нова негова статуя, която да сложи в дома си", коментира Абдала.

В социалните мрежи обаче продължават подигравателните коментари относно  статуята, която дори бе определена за по-несполучлива от тази на Кристиано Роналдо в Португалия

Още по темата

Please select answer!