Бивш играч на Ливърпул: Получавал съм ерекция по време на физиотерапия

Бившият английски национал Питър Крауч направи интересно признание. Тези дни той е отговарял на въпроси от слушатели на "Radio 5", а един от тях се е поинтересувал дали футболистите получават ерекция по време на мачовете. Той припомни думите на легендата в кеча Джон Сина, който призна, че е имал спонтанна ерекция по време на двубой срещу Гробаря.

"Не не ми се е случавало по време на мач. Когато си много съсредоточен върху играта, не мисля, че това е възможно. Но когато физиотерапевт проверява крака ви, това е друга история. Умът ти може да се обърка, когато лежиш на масата за масаж, нали така?", заяви дългучът.

Крауч: Ако играех в ерата на ВАР, дългите ми ръце щяха да са в засада в 50 от головете ми

Високият 201 сантиметра бивш нападател Питър Крауч развесели социалните мрежи със свое изказване относно нововъведението от последните години ВАР...

"В същото време, аз съм усещал пениси на терена. По време на битка ти се сблъскваш с играчите и ги хващаш за различни места", допълни нападателят. А какво се случи на играч в Шотландия, след като хвана съперник за слабините вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!