Играч е наказан за 3 мача, след като хвана съперник за слабините в дербито на Шотландия (СНИМКА)


Играч е наказан за 3 мача, след като хвана съперник за слабините в дербито на Шотландия (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

2006 0

Полузащитникът на Селтик Райън Кристи е наказан за три мача, след като хвана за слабините противниковия играч на кръвния съперник Глазгоу Рейнджърс - Алфредо Морелос. Това се случи по време на дербито между двата тима на 29-и декември 2019 г.

"Футболен клуб Селтик и Райън Кристи са изключително разочаровани да разберат финалното решение, обявено днес. Имайки предвид отношението към нашите играчи и мерките, които се взимат срещу това, у нас възниква съмнение относно показването на еднакъв стандарт за всички. Ще се свържем с шотландската футболна асоциация, за да ги уведомим относно притесненията ни" - заявиха от клуба.

Една от претенциите на хегемона в Шотландия за последните години е, че в същия двубой играч на Рейнджърс е постъпил  по същия начин, но за него няма санкция. А как наставникът на Глазгоу Рейнджърс Стивън Джерард се забавлява с директна словесна атака срещу Манчестър Юнайтед - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички