Биляна Дол: На 42 съм, няма какво да крия


Биляна Дол: На 42 съм, няма какво да крия

75641 0

Жената до Валери Божинов - красивата Биляна Дол, стана герой на материал в швейцарския "La Matin". Пред изданието сръбкинята призна, че не иска да крие възрастта си и че е на 42 г. Тя разкри още, че се изживява като личния агент на Валери.

"АЗ съм на 42 години, няма какво да крия. По-голяма съм от Валери с 10 години, но това няма значение, важно е отношението", сподели тя.

"Валери го харесах веднага, допадна ми стилът, начина му на живот. Той е наистина весел човек. Една от житейските ми философии е, че денят без смях е изгубен ден", споделя Дол.

От материала става ясно, че брюнетката има съществена роля в кариерата на своя любим.

"В крайна сметка той е този, който решава. Но е вярно, че аз съм човекът, който управлява всички административни аспекти. Не съм агент, аз съм приятелката му, но се грижа за контактите с клубовете и обсъждам условията на договора, тези неща. Лозана беше избор, който ни устройва и двамата".

Че Биляна е важен човек за кариерата на Божинов потвърждава и президентът на Лозана Ален Жозеф.

"Тя ми беше представена като приятелката на Валери. Но след няколко минути започна да говори за детайлите по договора. Един истински мениджър. Те са наистина една хубава двойка. Много обикновена", споделя Жозеф.

От изданието отбелязват, че сръбкинята има 15000 последователи в Instagram, където често публикува снимки, на които разкрива част от прелестите си.

"Това е като възрастта, нямам какво да крия. Тези, които ме харесват, е добре за тях. Тези, които не ме харесват, ще си отидат. Искам да живея живота си, както аз намеря за добре. Щастлив човек съм", споделя хубавицата.

За финал Биляна Дол признава, че с Валери се наслаждават на спокойствието, което им дават швейцарските медии.

"В България е малко стресиращо понякога. Всеки иска снимка и автограф". Запитана кой е по-известният от двамата, сръбкинята отговаря: "Ясно е, че е той. Аз съм просто приятелката му".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички