Как Ето'о зае кола за 150 000 евро на съотборник, за да впечатли момиче, и не си я получи обратно


Как Ето'о зае кола за 150 000 евро на съотборник, за да впечатли момиче, и не си я получи обратно
Снимка: Getty Images

4706 0

Бившата футболна звезда Уесли Снайдер си спомни интересна история, свързана с бившия му съотборник в Интер - Самуел Ето'о. Тя разкрива как камерунецът е направил услуга на свой съотборник, която му е коствала загубата на скъп автомобил от личния му автопарк.

Кой е виновникът?

Съотборникът, виновен за загубата, е 21-годишният тогава Марко Арнаутович, който не е изкарвал достатъчно пари, за да си купи скъпо возило, а е искал да впечатли с такова някакво момиче. Историята е от 2010 година, когато тримата играят за Интер Милано.

Какво се случи?

Арнаутович смятал, че собствената му кола не е достатъчно скъпа и впечатляваща, затова се обърнал към Ето'о, който притежавал цял автопарк. Камерунецът му заел своето "Bentley Continental" на стойност 150 000 евро, за което африканецът е поръчал и спирачни апарати с лично гравиране.

Дали Арнаутович е успял да впечатли момичето не става ясно, но според Снайдер той я е завел в хотел "Шератон" в Милано и я е отвел на ресторант, след което дал ключовете на "Bentley"-то на служител да го паркира.

Когато двойката е трябвало вече да си тръгва, се оказало, че никой от служителите на хотела или ресторанта не е взимал ключовете на колата. Оказа се, че човекът, на който Арнаутович ги е дал, е бил измамник.

Щастливият край

И все пак тази история има щастлив край. Автомобилът е бил открит по-късно в Унгария и е бил непокътнат. А ето защо Кристиано Роналдо продал "порше"-то си на масажист с 50% по-евтино.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички