Защо нов в Юнайтед прати сър Алекс на м***ата му при въпрос "Как си?"


Защо нов в Юнайтед прати сър Алекс на м***ата му при въпрос "Как си?"
Снимка: Getty Images/Guliver

4684 0

Бившият футболист и треньор Андрей Канчелискис направи любопитно признание за отношенията си със сър Алекс Фъргюсън, когато игра в Манчестър Юнайтед. Канчелискис разказа историята в автобиографичната си книга. През 1991 г., когато руснакът премина на "Олд Трафорд", съотборниците му злоупотребили с неговото незнание на английски език. Те му спретнали номер, чрез който Канчелискис обидил легендарния Фъргюсън.

"Чуждестранните футболисти в отбора винаги ги учат да псуват. Видях това с бразилските играчи, когато бях треньор в Русия. Мен също ме научиха как трябва правилно да комуникирам с треньора на Манчестър Юнайтед", коментира бившият халф, цитиран от "Daily Mail".

"При една от първите ми срещи с Фъргюсън, когато се засякохме в коридора на клубната база, той ми каза: "Андрей, как си?". Аз му се усмихнах и казах: "Майната ти, шотландско копеле". В този момент Фъргюсън спря на място като вкаменен, но след това започна да се усмихва, когато чу смеха, разнасящ се по коридора. А аз стоях в недоумение", допълва бившият футболист. А как сър Алекс едва не изхвърлил младия Райън Гигс през прозореца вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички