Бербатов: Сега ако бях, щях да кажа нещо, ако ме бяха извадили от финала в ШЛ


Бербатов: Сега ако бях, щях да кажа нещо, ако ме бяха извадили от финала в ШЛ
Снимка: БГНЕС

50614 0

Голямата футболна звезда на България Димитър Бербатов говори за финала в Шампионска лига преди 8 години. В деня на финала през настоящия сезон между Тотнъм и Ливърпул нападателят се върна към онази неприятен ден за него, когато не попадна в групата за мача Манчестър Юнайтед - Барселона, определил шампиона на Европа.

"Гняв е голяма дума, разочарован бях да не съм в групата на финала в Шампионска лига. Тъпа ситуация беше, не го очаквах. Седиш и не можеш да кажеш нищо. През призмата на времето, ако сега се бе случило, може би щях да кажа нещо, но нямаше да направя ситуацията по-различна", сподели Бербатов пред "Нова".

"Шегувам се със себе си за това нещо. И други хора се шегуват, но аз нямам проблем. Защото е минало. Сега няма как да го промениш. Това си беше тактическо решение. Така е решил, така е направил (бел. ред. - мениджърът на Юнайтед сър Алекс Фъргюсън). Най-засегнат и разочарован съм аз, но вече е свършило", допълни голмайсторът на България. А как коментира това свое решение самият Фъргюсън вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички