Фенове на тима пожелаха Бербатов за мениджър на Юнайтед


Фенове на тима пожелаха Бербатов за мениджър на Юнайтед
Снимка: Actualno.com / Елин Андреев

5381 0

Наскоро бившата звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов прояви самочувствие, заявявайки, че се смята за подходящ да заеме поста "спортен директор" на английския гранд. Оказа се, че за част от феновете българинът е достоен дори да заеме мениджърския пост.

Вчера бившият български национал пусна видео в социалните мрежи, в което обяви, че преминава треньорски курсове и каза, че никога не се знае каква възможност ще се появи. Според мнозина това бе разчетено като намек, че Бербатов вече има нещо предвид.

"Сега имам диплома по спортен мениджмънт. Надявам се да взема и треньорски лиценз. Идеята ми е, че никога не знаеш каква възможност ще се появи и трябва да си готов да я поемеш", заяви нападателят, който все още не е обявил края на кариерата си на футболист.

Видеото бе гледано над 25 000 пъти и някои фенове поставиха следните коментари под него: "Нямам търпение да си мениджър на Юнайтед в бъдеще", "бъдещ футболен директор", "Моля те, ела и тренирай Юнайтед" и други подобни. А каква друга професия, различна от треньорската, изкушава звездата, вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички