Бербатов: Сега ако бях, щях да кажа нещо, ако ме бяха извадили от финала в ШЛ

Голямата футболна звезда на България Димитър Бербатов говори за финала в Шампионска лига преди 8 години. В деня на финала през настоящия сезон между Тотнъм и Ливърпул нападателят се върна към онази неприятен ден за него, когато не попадна в групата за мача Манчестър Юнайтед - Барселона, определил шампиона на Европа.

"Гняв е голяма дума, разочарован бях да не съм в групата на финала в Шампионска лига. Тъпа ситуация беше, не го очаквах. Седиш и не можеш да кажеш нищо. През призмата на времето, ако сега се бе случило, може би щях да кажа нещо, но нямаше да направя ситуацията по-различна", сподели Бербатов пред "Нова".

Бербатов: Защо пък Юнайтед да не назначи мен за спортен директор?

Българската футболна звезда Димитър Бербатов се самопредложи на Манчестър Юнайтед да го назначи за спортен директор на клуба. Нападателят, който ...

"Шегувам се със себе си за това нещо. И други хора се шегуват, но аз нямам проблем. Защото е минало. Сега няма как да го промениш. Това си беше тактическо решение. Така е решил, така е направил (бел. ред. - мениджърът на Юнайтед сър Алекс Фъргюсън). Най-засегнат и разочарован съм аз, но вече е свършило", допълни голмайсторът на България. А как коментира това свое решение самият Фъргюсън вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!