ПРОГНОЗА за Серия А: Милан - Наполи


ПРОГНОЗА за Серия А: Милан - Наполи
Снимка: Getty Images/Guliver

1576 0

Неделя, 4 октомври – денят на футболните дербита в цяла Европа. Куп мачове в различните големи първенства приковават вниманието на всички футболни фенове, а какво по-хубаво от това да следиш някой мач не само защото си запален по-играта, а и защото си сложил някой лев/долар/евро, за да докажеш на себе си и околните, че я разбираш тази игра? Внимавайте все пак с прогнозите – топката е женски род, а няма мъж на тази планета, който да разбира какво се върти в главите на жените. Нека сега видим какво предлага италианското първенство.

Милан – Наполи, 21:45 часа българско време

Дербито на кръга в Серия А без никакви уговорки. Дотук през сезона и двата отбора подчертано играят по-добре като домакин – Наполи даже още няма победа като гост във вече три мача. Неаполитанците обаче досега показаха повече пъти, че влизат във форма и особено срещу Лацио (5:0) и Ювентус (2:1) демонстрираха тотален контрол на случващото се на терена, докато досега Милан не е имал мач без срив в играта.

За разлика от Наполи, росонерите нямат достатъчно добра сработка между халфовата линия и защитата, макар че нещата изглеждат по-добре, отколкото предната година, а най-добре засега играят нападателите – Карлос Бака, Луиз Адриано, Марио Балотели. За днес обаче Балотели е под въпрос, докато Кейсуке Хонда пропуска със сигурност срещата. Голямата липса за росонерите ще е в и без това крехката защита – Алесио Романьоли е наказан, което най-вероятно означава двойка между Родриго Ели и Кристиан Сапата. Такава двойка в центъра е кошмар за всеки фен на Милан и остава открит въпросът защо Синиша Михайлович продължава да пренебрегва тотално Филип Мексес, който в контролите преди сезона игра добре и вкара феноменален гол на Интер при контролата в Китай.

От страна на Наполи голямата липса ще е Лоренцо Инсиние, който тъкмо се върна в игра срещу Ювентус и вкара първия гол в мача, за да се контузи отново. Инсиние обаче има достоен заместник – острото белгийско крило Дрийс Мартенс.

Дотук в шест мача Милан още няма равенство, така че такъв краен изход от двубоя си е опция за залог. Наполи пък няма победа като гост, а предвид нестабилния противник и хубавия мач с Ювентус като нищо може да е дошъл моментът.

Залогът на Sportline: Оувър над 2,5 гола (1.80), и двата отбора да вкарат (1.61), знак – Х (3.40), 2 (2.37), точен резултат – 2:2 (12.00)/1:2 (9.50), първо полувреме/краен резултат – Наполи да поведе и да спечели (3,75)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички