ПРОГНОЗА за квалификациите за Русия 2018: Колумбия - Аржентина


ПРОГНОЗА за квалификациите за Русия 2018: Колумбия - Аржентина
Снимка: Getty Images/Guliver

1500 0

Докато в Европа се определят последните участници на предстоящето първенство на Стария континент във Франция, в Южна Америка вече текат с пълна пара квалификациите за Световното първенство по футбол в Русия през 2018-та година.

Вече в четири поредни мача Аржентина още няма победа, което е най-лошият старт в историята на гаучосите за световни квалификации. А гостуването на Колумбия далеч не е най-добрият момент за старт на победна серия. Аржентина продължава да е без жизненоважни фигури в лицето на Лео Меси, Карлос Тевес и Серхио Агуеро, но дори по-важни са липсите в защита в лицето на Езекил Гарай и Пабло Сабалета. А Тата Мартино най-вероятно ще бъде уволнен, ако не спечели, след като не можа да победи големия съперник Бразилия в Буенос Айрес, при все че тимът му имаше превъзходство.

Същевременно Колумбия измъкна 1:1 като гост на носителя на Копа Америка Чили, с гол на Хамес Родригес и със сигурност колумбийците са надъхани да вземат втора домакинска победа и да се утвърдят в челото на таблицата. При наличието на имена като Хамес, Карлос Бака, Фреди Гуарин и Джаксън Мартинес в атака Колумбия няма защо да се тревожи, още повече че Аржентина е много вероятно да атакува повече и да се отвори за контраатаките на своите домакини. Всъщност и при колумбийците, и при аржентинците сега защитата е по-голям проблем и това изглежда добра новина за неутралните фенове, които чакат повече голове.

ПРОГНОЗАТА на Sportlive: Знак - 1 (2,20); Точен резултат – 2:1 (10.00); Оувър над 2,5 гола (2,60)

Хедж: Точен резултат – 1:0 (5,50); Равен резултат или Аржентина (1,70); Двата отбора да отбележат – не (1,61)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички