ПРОГНОЗА за Australian Open 2017: Загуба на Серина Уилямс в първи кръг


ПРОГНОЗА за Australian Open 2017: Загуба на Серина Уилямс в първи кръг
Снимка: Getty Images/Guliver

1301 0

Първият за годината турнир от Големия шлем вече стартира. Спокойно може да се каже, че той е най-горещият – защото по това време в Австралия е жарко лято.

Именно страхотната жега е един от факторите, заради които Sportlive.bg предлага един доста изненадващ залог за любителите на спортния хазарт – загуба на световната номер две и 22-кратна шампионка от турнирите на Големия шлем Серина Уилямс още в първия кръг на Australian Open.

Уилямс ще играе към 04:00 часа българско време утре (17 януари), т.е. дневна сесия, и то в най-голямата жега. Американката излиза срещу много коварен противник – младата швейцарска надежда Белинда Бенчич. Досега двете са играли само 2 мача помежду си и Бенчич има победа - на полуфинала в Торонто преди две години, при това с пълен обрат, и то в момент, когато Уилямс беше на крачка от това да направи календарен Голям шлем!

Сега царицата на женския тенис Серина записа загуба още на подготовката в Оукланд от малко известната си сънародничка Мадисън Бренгъл. Освен това се появи и новината, че е сгодена, вече премина границата от 35 години, а килограмите ѝ не намаляват. Въпросът е къде е мотивацията и от колко вече време Серина не е претърпявала горчива загуба в самото начало на толкова голям турнир? Определено си заслужава да се рискува, предвид ситуацията и апетитните коефициенти на Bet365:

Победа за Бенчич – 5.00

Победа за Бенчич в два сета – 7.50

Залогът на Sportlive.bg е за 2:0 сета за Бенчич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички