Новата приятелка на Григор е бизнесдама, ето с какво се занимава


Новата приятелка на Григор е бизнесдама, ето с какво се занимава
Снимка: Instagram: lola_queen

39823 0

Въпреки че е богата и е свикнала с разкоша, който парите на баща ѝ ѝ осигуряват, новата жена до Григор Димитров - Лолита Османова, все пак има добро образование и професия. Рускинята е завършила с отличие Москвоския университет със специалност "Международни отношения", разбра SportLive.bg. В момента тя е бизнесдама и изпълнителен директор на списанието "Luxury".

25-годишната красавица ръководи между 11 и 50 служители в своя бизнес. Списанието е международно, излиза веднъж месечно и е ориентирано към успешни и заможни хора, предпочитащи луксозния начин на живот. Основната цел на "Luxury" е да комбинира интелектуални теми и да популяризира луксозния начин на живот. Лъскавото издание излиза в 7 страни на английски и руски език.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА КРАСИВАТА БЛОНДИНКА ВИЖТЕ ТУК.

Научихме още едно интересно нещо, свързано с приятелката на Григор. Тя живее в Монте Карло с баща си, тъй като той има проблеми с руската съдебна система. Олигархът Елдар Османов е кръстил дъщеря си на героинята в култовия роман на Владимир Набоков "Лолита". А подробности за пищната ѝ сватба, състояла се преди 3 години, можете да научите тук. 

ГАЛЕРИЯ: СТИЛ И КЛАСА ОТ НОВАТА ДАМА ДО ГРИШО

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички