Окончателно: Григор Димитров няма да участва на турнира в София


Окончателно: Григор Димитров няма да участва на турнира в София
Снимка: Getty Images/Guliver

1984 0

Първата ракета на България Григор Димитров няма да участва на турнира в София. Новината бе потвърдена от организаторите, като причината е контузия на състезателя. Димитров участва на турнира в София през 2017 година, когато спечели трофея.

"В навечерието на турнира организаторите на Sofia Open 2020 бяха информирани от екипа на Григор Димитров, че поради контузия той няма да може да се възползва от запазената за него „уайлд кард“ за участие в домашния турнир. Изразяваме нашето съжаление за отсъствието на най-добрия български тенисист и му желаем бързо възстановяване", написаха от Sofia Open.

Григор Димитров получи контузия в глезена по време на полуфиналния си мач срещу Дан Еванс на турнира във Виена миналата седмица. Именно заради тази травма световният №18 се отказа от участие на провеждащия се в момента Мастърс турнир в Париж. Имаше надежда, че може да се възстанови за турнира в София, но изглежда, че това е невъзможно. А Григор Димитров доминира сериозно при 20-те най-красиви изпълнения за месец октомври (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички