Заслужена почивка: Григор Димитров яхна мотора на път и коментира философски (СНИМКИ)


Заслужена почивка: Григор Димитров яхна мотора на път и коментира философски (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

3331 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров продължава да се радва на заслужена почивка, след като сезонът за него приключи и ще играе отново чак през следващата 2022 година. За начало на ваканцията е в дома си в Монте Карло.

Той качи снимки в личния си профил в социалната мрежа Инстаграм, от които става ясно, че се е радвал на разходка със своя мотор. 30-годишният роден тенисист използва и мъдри думи, които да добави към хубавите кадри.

"Пътешествието е също толкова важно, колкото и самата дестинация" - споделя Димитров. Последният турнир за него бе Мастърсът в Париж, на който той затвърди отличната си форма в последно време, но все пак загуби третата си среща там от световния номер 3 Александър Зверев в много драматичен мач.

След турнира Гришо не побърза да си тръгне от Париж, където е живял. Той използва свободното си време след отпадането, за да заведе Лолита в... най-лошия ресторант на света (СНИМКИ).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички