Манчестър Юнайтед покани Фюри да изнесе реч пред отбора


Манчестър Юнайтед покани Фюри да изнесе реч пред отбора
Снимка: Getty Images/Guliver

3729 0

Световният шампион на WBC Тайсън Фюри е бил поканен да изнесе реч на тренировъчната база на Манчестър Юнайтед, съобщава "Metro". По време на срещата си с футболистите на английския гранд боксьорът ще разкаже за това как премина от състояние на ръба на самоубийството до спечелването на световната титла след технически нокаут над Дионтей Уайлдър. Той трябва да говори на базата в Карингтън.

Както е известно, 31-годишният спортист беше на върха на славата през 2015 година, когато победи хегемона в тежка категория Владимир Кличко. Скоро обаче кариерата и личният му живот започнаха да излизат извън контрол и наскоро Фюри призна, че е искал да се самоубие.

Боксьорът е фен на английския гранд. Клубът го е поканил и на мартенското дерби срещу Манчестър Сити. Ако приеме поканата, той ще бъде представен пред феновете на полувремето на двубоя. Откакто е треньор на "червените дяволи", Оле Гунар Солскяер покани сър Алекс Фъргюсън и Рой Кийн, за да говорят пред играчите му. След победата в Лас Вегас Фюри получи покана за среща от двама от най-могъщите мъже в света. Вижте кои са те и защо Тайсън им отказа в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички